Bun venit, vizitatorule! [ Inregistrare | Autentificarerss

Adauga anunt

Comunicat de presă – Lansare website www.targcumparatura.ro

Publicat 26 May 2010 de in Blog | Nici un comentariu inca

Suceava, 26 mai 2010 – Vănzarea și cumpărarea unui autovehicul este acum mai facilă prin lansarea website-ului www.targcumparatura.ro. Acest site își propune să ofere, printr-o interfață prietenoasă, un loc în care vânzătorii de autovehicule să își publice în mod gratuit anunțurile proprii de vânzare, iar cumpărătorii să poată găsi în cel mai scurt timp mașina pe care doresc să o achiziționeze.
Cei care doresc să vândă un autovehicul trebuie să își creeze un cont pe site, apoi pot publica anunțul urmând câțiva pași care presupun completarea unui formular cu datele mașinii (marca și modelul, anul fabricației, prețul de vânzare, telefon de contact, etc). Fiecărui anunț i se pot adăuga un număr de maxim trei fotografii de prezentare.

Interactivitatea site-ului este pusă în valoare de existența unui formular electronic prin care vânzătorii pot fi contactați altfel decât în modul clasic, prin telefon.

Publicul țintă căruia i se adreseaza acest website este cel din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bistrița.

Numele site-ului a fost inspirat de cel mai mare târg auto din nordul Moldovei, cel organizat în localitatea Cumpărătura, Suceava. Trebuie precizat că echipa de tineri pasionați de web și mașini care lucrează la acest site nu are nici o legătură cu administrația târgului.

Echipa targcumparatura.ro

http://www.targcumparatura.ro

contact@targcumparatura.ro

Categorii

  • No categories