Bun venit, vizitatorule! [ Inregistrare | Autentificarerss

Adauga anunt

Intrebari frecvente

> Ce este targcumparatura.ro?

Targcumparatura.ro este un site de anunturi auto care ofera posibilitatea oricarei persoane interesate de vanzarea sau cumpararea unui vehicul, sa isi indeplineasca scopul cat mai rapid si eficient.

> De ce trebuie sa ma inregistrez pe targcumparatura.ro?

Postarea unui anunt pe acest site se poate face doar de catre utilizatorii inregistrati, din acest motiv trebuie sa va faceti un cont daca doriti sa postati un anunt de vanzare auto.

> Cum ma inregistrez?

Pentru a va inregistra apasati butonul aferent existent pe prima pagina, in partea dreapta sau pe orice pagina in partea dreapta superioara. Va fi afisat un formular in care trebuie sa introduceti numele de utilizator dorit si o adresa de e-mail valida.

> Care este parola contului meu?

In urma completarii formularului de inregistrare veti primi pe adresa de email introdusa un mesaj in care vi se comunica parola generata automat. Din acest motiv este foarte important ca adresa de email sa fie valida. Verificati si in dosarele de Spam, Junk, nu doar in Inbox.

> Cum imi pot modifica parola?

Parola poate fi modificata din panoul de control al contului tau dupa ce te-ai autentificat.

> Cat costa afisarea unui anut pe aces site?

Afisarea unui anunt de vanzare auto pe site-ul targcumparatura.ro este gratuita.  Daca doriti un anunt sponsorizat, costul acestuia este de 1 euro pentru toatea perioada de afisare.

> Cum pun anuntul meu pe site?

Pentru a adauga un anunt nou pe site trebuie sa va autentificati cu userul ales si parola primita prin email folosit la inregistrare. Dati apoi click pe butonul Adauga anunt amplasat in partea dreapta pe bara de meniu.

> Cate imagini pot adauga la un anunt?

La un anunt pot fi adaugate maxim 6 imagini, fiecare imagine avand dimensiunea maxima de 1MB.

Targ masini mana a doua Suceava