Bun venit, vizitatorule! [ Inregistrare | Autentificarerss

Adauga anunt

Peste un an de anunturi auto in Suceava

Publicat 11 June 2011 de in Blog | 1 comentariu

In luna mai a anului 2010 anuntam lansarea site-ului targcumparatura.ro, site dedicat anunturilor de vanzari auto second-hand in zona Sucevei, chiar si a Moldovei.
Chiar daca avem peste 1.000 de anunturi de vanzari auto la mai bine de  un an de functionare a site-ului targcumparatura.ro, nu ne putem lauda cu acest lucru deoarece meritul apartine utilizatorilor nostrii care au postat anunturile,  nu noua.
Speram ca numarul de anunturi de vanzari auto publicate pe acest site sa creasca si asteptam cu interes propuneri, observatii din partea utilizatorilor pentru imbunatatirea platformei de anunturi.
Suntem deschisi oricarei colaborari care poate aduce plus de valoarea site-ului, valoare pentru utilizatorii nostrii, nu neaparat o renumeratie pentru oamenii care muncesc ca acest site sa existe.

Comunicat de presă – Lansare website www.targcumparatura.ro

Publicat 26 May 2010 de in Blog | Nici un comentariu inca

Suceava, 26 mai 2010 – Vănzarea și cumpărarea unui autovehicul este acum mai facilă prin lansarea website-ului www.targcumparatura.ro. Acest site își propune să ofere, printr-o interfață prietenoasă, un loc în care vânzătorii de autovehicule să își publice în mod gratuit anunțurile proprii de vânzare, iar cumpărătorii să poată găsi în cel mai scurt timp mașina pe care doresc să o achiziționeze.
Cei care doresc să vândă un autovehicul trebuie să își creeze un cont pe site, apoi pot publica anunțul urmând câțiva pași care presupun completarea unui formular cu datele mașinii (marca și modelul, anul fabricației, prețul de vânzare, telefon de contact, etc). Fiecărui anunț i se pot adăuga un număr de maxim trei fotografii de prezentare.

Interactivitatea site-ului este pusă în valoare de existența unui formular electronic prin care vânzătorii pot fi contactați altfel decât în modul clasic, prin telefon.

Publicul țintă căruia i se adreseaza acest website este cel din județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bistrița.

Numele site-ului a fost inspirat de cel mai mare târg auto din nordul Moldovei, cel organizat în localitatea Cumpărătura, Suceava. Trebuie precizat că echipa de tineri pasionați de web și mașini care lucrează la acest site nu are nici o legătură cu administrația târgului.

Echipa targcumparatura.ro

http://www.targcumparatura.ro

contact@targcumparatura.ro

Lansare site

Publicat 15 May 2010 de in Blog | 6 comentarii

Echipa site-ului targcumparatura.ro lucreaza de zor pentru a finaliza ultimele retusuri legate de interfata vizuala si de codul sursa a site-ului pentru ca voi, utilizatorii, sa aveti o experienta placuta.
Speram ca in circa o saptamana sa avem o varianta functionala in totalitate, dupa care vom incepe promovarea.
Daca aveti sugestii, propuneri sau daca doriti sa ajutati la promovarea site-lui http://www.targcumparatura.ro lasati un comentariu.
Va multumim.

Categorii

  • No categories