Bun venit, vizitatorule! [ Inregistrare | Autentificarerss

Adauga anunt

Lansare site

Scris 15 May 2010 de la Blog | 6 comentarii

Echipa site-ului targcumparatura.ro lucreaza de zor pentru a finaliza ultimele retusuri legate de interfata vizuala si de codul sursa a site-ului pentru ca voi, utilizatorii, sa aveti o experienta placuta.
Speram ca in circa o saptamana sa avem o varianta functionala in totalitate, dupa care vom incepe promovarea.
Daca aveti sugestii, propuneri sau daca doriti sa ajutati la promovarea site-lui http://www.targcumparatura.ro lasati un comentariu.
Va multumim.

, ,

22415 total vizualizari, 1 din care astazi

  

Publicitate

6 Comentarii la “Lansare site”

 1. Gabriel la 15 May 2010 @ 22:12

  Este o initiativa foarte buna, va doresc mult succes. Sper ca site-ul sa devina unul cunoscut pentru piata auto din Suceava si Nordul Moldovei.

 2. Vasile la 27 May 2010 @ 9:22

  Intrucat in curand este posibil sa utilizez acest site prin postarea unui anunt, apreciez aparitia lui ca fiind binevenita.
  O singura sugestie: Numarul de 3 fotografii care pot fi postate este prea mic pentru a prezenta o masina.
  Stima!

 3. Dragi administratori, cu toate ca ideea este buna, implementarea este jenanta… si nu ma refer aici ca grafica, unde probabil se uita toti necunoscatorii…
  Ma uitam dupa un BMW… ups… la BMW au numele Ocazie, ca sa te prinzi ce masina este trebuie sa intri in anunt, poate poate gigel ce a dat anuntul s-a gandit sa puna numele masinii… or fi oare inmatriculate?? aici sau bulgaria? ce mai conteaza? Taxe platite??pfsst neinteresant pentru un second nu??? MODEL COMBI?! HA.. nu mai zic nimic…

  Cautarea??? INFECTA.. EX: Inchidere centralizata?? nu tu casute nu tu bife.. nimic…
  iar in ceea ce priveste detaliile, totul sta in inteligenta celui care pune anuntul ca site-ul nu ajuta cu mai nimic… are sau nu geamuri electrice, piele sau stofa, alarma, motor euro sau nu si daca da cat?? (pentru taxe nu altceva)…

  Toaste astea arata doar un grad foarte, foarte redus de profesionalism…!

  Inteleg ca sunteti la inceput dar impunand un grad inalt de rafinament veti reusi sa fiti profitabili, acum… dar ma abtin!

 4. Mihai , multumim pentru parerea ta sincera. Vom incerca sa tinem cont de ea.
  Orice sugestie este binevenita.

 5. Tinand cont de sugestia lui Mihai, am facut modificari la site astfel incat titlul anuntului este format din marca masinii si modelul masinii.
  Vanzatorul nu mai introduce de acum ce titlu doreste el.

  • Super, sa stiti ca apreciez foarte mult gestul, si mai ales faptul ca comentariul nu a fost tratat ca pe multe alte site-uri…

   BRAVO!!… LA MAI MARE!!!

Lasa un comentariu

Categorii

 • No categories